Bir çocuğun hayatı eğitimle değişir

Bir çocuğun hayatı eğitimle değişir

Türk Kızılay Kırıkkale şubesi, ihtiyaç sahibi öğrencileri unutmadı.

A+ A-

Türk Kızılay Kırıkkale şubesi, ihtiyaç sahibi öğrencileri unutmadı.



Türk Kızılay Kırıkkale şubesi ihtiyaç sahibi öğrencileri unutmadı.  Kızılay bir çok alanda yardımlarına devam ettiği gibi okulların açılışı ile birlikte ihtiyaç sahiplerinin çocuklarını unutmadı onlara yardım ve destek içinde stant açtı.



Türk Kızılay Kırıkkale şube başkanı Mustafa İşler, “Kızılay halktan aldığını halkın zor günlerinde halkın yardımına koşarak halka vermektedir. Türk Kızılay’ı, dünyanın her yerinde yaşanan doğal felaketlerde, savaşlarda herkesin yardımına koşar. Amacı toplumsal dayanışmayı sağlamak, sosyal refahın sağlanmasına katkıda bulunmak, muhtaç ve yoksul insanların refahına katkıda bulunmak, ayrıca eğitim ve gençlik sorunlarının çözümüne katkıda bulunmaktır ailelere en büyük yardım çocuklarının eğitimine destek vermektir.”  

İşler, “Türk Kızılay Kırıkkale şubesi olarak okulların açılması ile çocuklarımızın kırtasiye ihtiyaçlarını karşılamak için stant açtık. En az 500 çocuğumuza kırtasiye yardımında bulunacağız. Çocuklarımız her şeyimizdir, geleceğimizdir. Bir çocuğun hayatı eğitimle değişir, çocuklar okur dünya değişir. Kızılay olarak daima ailelerimizin her konuda yanında olacaklarını ve her nerede olursa olsun yardıma muhtaç insanlara yardım elini uzatacağız” dedi.


Bu haber toplam 783 defa okunmuştur